Eenvoudige cloud facturatie

Vraag een demo aan  

beard-chair-computer-840996

CloudBilling is een krachtige, flexibele SaaS-oplossing om duidelijke en uitgebreide facturen te creëren; en gebruik te maken van automatisering om complexe billing te vereenvoudigen, handmatige administratie te verminderen en fouten te reduceren. Met onze oplossing kunt u het gehele billing proces automatiseren door integratie met de belangrijkste public cloud leveranciers zoals Microsoft Azure, AWS, GCP en VMware. Ook kan u complexe prijzen toepassen en uw diensten combineren op één geconsolideerde factuur.

Lees blog: Cloud billing made easy

Vereenvoudig en structureer complexiteit

Het leveren van meerdere clouds, leveranciers en licentiemodellen is al complex genoeg. CloudBilling biedt een billing oplossing voor al uw billing uitdagingen door het hele proces te vereenvoudigen, te structureren en te automatiseren. Genereer nauwkeurige en inzichtelijke facturen voor uw klanten, hoe complex de zaken ook zijn.

Business man in front of hand drawn maze thinking how to get through-1

Automatiseer facturatie

  • Standaard integraties
  • 100% nauwkeurig
  • Flexibele prijzen
  • Gecontroleerd proces
  • Geïntegreerde Business Intelligence
Lees meer over BI
person-holding-white-printer-paper-and-pen-2058136

Integraties

CloudBilling can be integrated with nearly every platform. For Managed Service Providers, CloudBilling offers standard integrations with Microsoft CSP, Azure, Enterprise Agreement, Amazon Web Services,  Google Cloud and VMware. Detailed daily usage is monitored by the integrations and reported in CloudBilling. Use our well-documented API to integrate other systems  allowing you to onboard the entirety of your services.

Amazon AWS

Integreer moeiteloos meerdere AWS master accounts op één platform en beslis hoe u credits, refunds, spaarplannen behandelt om uw billing proces te automatiseren. Bepaal de verdeling van reserveringen over verschillende accounts. Deel de reserveringen die u hebt gekocht gelijkmatig over andere accounts of breng ze alleen in rekening tegen publieke on-demand tarieven.

Microsoft CSP & Azure

CloudBilling biedt directe integraties voor Azure Enterprise Agreement en het Microsoft CSP Partnercenter. Factureer automatisch Azure gebruik, Microsoft 365, Reserved Instances, Marketplace, NCE seat-based offers, Software Subscriptions en meer.

Google Cloud Platform

Combineer meerdere Master Billing accounts in één CloudBilling omgeving. Pas snel kortingen toe voor één of meer billing accounts en zie eenvoudig waar u staat met Partner Discounts, toegewijd gebruik kortingen en meer.

VMware

Breid uw billing mogelijkheden uit naar VMware door gebruik te maken van onze integraties en elimineer ongezien omzet verlies. Krijg een nauwkeurig en volledig overzicht van uw private cloud, hybrid cloud of multi cloud inkomsten. Definieer uw eigen producten en diensten en bepaal zelf welk detailniveau u op uw factuur wilt weergeven.

Scan - vergroot uw cloud succes met CloudBilling

Benieuwd hoe CloudBilling uw organisatie kan helpen? Geef ons wat inzicht in uw bedrijf en doelen en we laten zien hoe we u kunnen helpen. Vul de quick-scan in om een idee te krijgen van de match tussen CloudBilling en uw bedrijf.
Ontvang een demo  
cta-quote-bg

Implementatie. In vijf stappen geregeld.

CloudBilling volgt een bewezen stappenplan met vijf stappen voor het implementeren van onze billing oplossing. Afhankelijk van uw situatie varieert de doorlooptijd van een implementatie tussen de enkele weken tot een paar maanden. Lees meer over onze methodologie.

1

Analyse

Billing moet 100% correct zijn, dat betekent ondersteuning van oude en nieuwe contracten. Door het uitvoeren van een gedegen analyse zorgen we ervoor dat alle valkuilen en uitdagingen op voorhand worden geïdentificeerd.

2

Ontwerp

Met de resultaten en eisen uit de analyse, ontwerpen we het gewenste billing proces van begin tot eind met CloudBilling als basis.

3

Configuratie

Wanneer het ontwerp en de eisen vastliggen, is het tijd om resultaten te gaan leveren. Het opzetten van product portfolio's, prijsafspraken, factuur layouts en exports.

4

Testen

Nu de initiële configuratie klaar is, is het tijd om de oplossing gezamenlijk te testen om er zeker van te zijn dat de facturen 100% correct zijn. Op basis van de testresultaten kunnen enkele iteraties en wijzigingen nodig zijn.

5

Factureren

Nu het testen succesvol is afgerond, kunt u moeiteloos de eerste reeks facturen versturen!

Maak van je billing een groot succes!

Neem contact op
businesswoman-call-career-789822

Liever direct iemand spreken?

Merijn Schipper

Ben Rogers

Guus Bots