Carrière

Bij CloudBilling komen mensen op de eerste plaats. Wij geloven dat een goede werkomgeving bijdraagt aan jouw ontwikkeling en werkplezier.

Daarom biedt CloudBilling onder andere een lange reeks secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers.

cloudbilling 4
cloudbilling 7


Onze missie

CloudBilling groeit snel en heeft ambitieuze doelen om deze groei voort te zetten. We zien een toenemende behoefte om de steeds groeiende gebruikseconomie te vereenvoudigen.

CloudBilling wil een belangrijke speler zijn in deze ontwikkeling, zowel binnen als buiten Nederland. CloudBilling heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld van start-up tot scale-up. Vanwege onze ambities zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Word jij onze nieuwe collega?

Voordelen van werken bij CloudBilling

 

an expert organisation

Slimme Organisatie

We hebben jarenlange ervaring in onze markt en genoeg experts die al lang voor ons werken. Hierdoor kom je in een organisatie met veel kennis die we maar wat graag met je delen. Ben jij leergierig en wil je snel stappen zetten in de IT-markt, dan willen je collega's bij CloudBilling je daar graag bij helpen.

Jaarlijkse Uitjes

Jaarlijkse Uitjes

De CloudBilling trips behoren steevast tot de hoogtepunten van het jaar en dragen bij aan een goede band met je collega's. Van het onveilig maken van de pistes in Oostenrijk tijdens onze wintersport of ons actieve teamweekend in de Ardennen tot aan het relax-weekend in Barcelona of Rome.

Persoonlijke Ontwikkeling

Persoonlijke Ontwikkeling

Bij CloudBilling krijg je veel vrijheid in het kiezen van je ontwikkelpad en je carriérestappen. Zo faciliteren we opleidingen of cursussen voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen op specifieke onderwerpen of andere taken in de organisatie willen oppakken. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar dragen we dan ook graag aan bij.

Vrijheid

Vrijheid

Als je behoefte hebt aan veel vrijheid in je werk, zit je bij CloudBilling op de goede plek. Je kan je eigen tijden indelen en we faciliteren je werkplek thuis zodat jij zo goed en prettig mogelijk je werk kan doen.

Remote Werken

Remote Werken

CloudBilling stelt onze mensen waar mogelijk in staat om remote te werken. Wil jij in onze winter liever werken vanuit een warm land, een tijdje dicht bij familie in het buitenland zijn of houd je gewoon van reizen? Kom bij CloudBilling werken en klap je laptop dicht na een dag hard werken om nog even een paar uurtjes op het strand te liggen.

Group 88

Sports

Bij CloudBilling organiseren we regelmatig sportieve uitjes met collega's. We maken kennis met verschillende sporten en gaan de strijd met elkaar aan om vervolgens samen te genieten van een welverdiend diner.

Meet CloudBilling

cloudbilling 7
cloudbilling 12
cloudbilling 15
cloudbilling 8
cloudbilling 15

Wil je met ons samenwerken?

Bekijk onze openstaande vacatures en kom ons vergezellen op onze verbazingwekkende groeireis - we zijn nog maar net begonnen!