Internationale groei? Ready, set, go!

Mountainbiking

CloudBilling groeit hard en heeft ambitieze doelen om deze groei door te zetten. We  zien een toenemende behoefte om de steeds groter wordende usage economy te vereenvoudigen. CloudBilling wil een hoofdrolspeler zijn in deze ontwikkeling, zowel binnen als buiten Nederland. De afgelopen jaren heeft CloudBilling zich als start-up doorontwikkeld tot scale-up. Door onze ambities zijn we altijd op zoek naar nieuw talent. Word jij onze nieuwe collega?

Check onze vacatures!

Voordelen van werken bij CloudBilling

CloudBilling zet onze eigen mensen centraal. We geloven dat een goede werkomgeving bijdraagt aan jouw ontwikkeling en werkplezier. Hierdoor biedt CloudBilling onder andere de volgende voordelen voor medewerkers.

Slimme Organisatie

We hebben jarenlange ervaring in onze markt en genoeg experts die al lang voor ons werken. Hierdoor kom je in een organisatie met veel kennis die we maar wat graag met je delen. Ben jij leergierig en wil je snel stappen zetten in de IT-markt, dan willen je collega's bij CloudBilling je daar graag bij helpen. 

Jaarlijkse Uitjes

De CloudBilling trips behoren steevast tot de hoogtepunten van het jaar en dragen bij aan een goede band met je collega's. Van het onveilig maken van de pistes in Oostenrijk tijdens onze wintersport of ons actieve teamweekend in de Ardennen tot aan het relax-weekend in Barcelona of Rome. 

Persoonlijke Ontwikkeling

Bij CloudBilling krijg je veel vrijheid in het kiezen van je ontwikkelpad en je carriérestappen. Zo faciliteren we opleidingen of cursussen voor medewerkers die zich verder willen ontwikkelen op specifieke onderwerpen of andere taken in de organisatie willen oppakken. Jouw ontwikkeling staat centraal en daar dragen we dan ook graag aan bij.

Vrijheid

Als je behoefte hebt aan veel vrijheid in je werk, zit je bij CloudBilling op de goede plek. Je kan je eigen tijden indelen en we faciliteren je werkplek thuis zodat jij zo goed en prettig mogelijk je werk kan doen. 

Remote Werken

CloudBilling stelt onze mensen waar mogelijk in staat om remote te werken. Wil jij in onze winter liever werken vanuit een warm land, een tijdje dicht bij familie in het buitenland zijn of houd je gewoon van reizen? Kom bij CloudBilling werken en klap je laptop dicht na een dag hard werken om nog even een paar uurtjes op het strand te liggen. 

Sport

Bij CloudBilling organiseren we regelmatig sportieve uitjes met collega's. We maken kennis met verschillende sporten en gaan de strijd met elkaar aan om vervolgens samen te genieten van een welverdiend diner. 

Join CloudBilling!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? We maken graag kennis met je.

Check onze vacatures!
cta-quote-bg

Meet CloudBilling

Ambitie en plezier gecombineerd

Bij CloudBilling kom je terecht in een hecht team met experts die zich iedere dag inzetten om het beste te kunnen leveren aan onze klanten. Deze klanten zijn toonaangevende spelers in hun eigen branche en zijn afkomstig uit zowel binnen- als buitenland met internationale invloeden. We zijn trots om op onze klanten en op de waarde die we hen bieden met onze diensten. Dit is duidelijk zichtbaar in de manier waarop we werken. We streven naar elke dag naar het optimale voor de klant en samenwerking is hier een belangrijke factor in. CloudBilling is een platte organisatie waarin afdelingen nauw samenwerken. Op deze manier worden beslissingen snel genomen en worden problemen adequaat opgelost. Dit alles om de klant een feiloze ervaring te bieden. 

Aan de basis van dit alles staat een organisatie die gericht op samenwerking en expertise. Er wordt veel ruimte geboden voor ontwikkeling door het aanbod van cursussen op opleidingen die aanlsuiten op jouw wensen en carrierekeuzes. Ook besteden we bij CloudBilling veel aandacht aan teambuilding. Dit doen we door middel van sportieve uitjes gevolgd door gezamenlijke etentjes en onze jaarlijkse (ski) trip en teamweekend. Dit biedt mooie gelegenheid om je collega's ook buiten werk om beter te leren kennen en dit merken we direct aan de gemoedelijke sfeer op de werkvloer. Kunnen we jou binnenkort in ons team verwelkomen? Stuur ons een bericht of bel even. 

Ski trip
Mountainbiking
CloudBilling helicopter
Rotterdam
Squash
Ski trip
Mountainbiking
CloudBilling helicopter
Rotterdam
Squash