Onze aanpak

Right direction of your business. Collage

CloudBilling helpt Managed Service Providers om te gaan met de hoge mate van complexiteit die gepaard gaat met de verkoop van meerdere producten en diensten in meerdere clouds door middel van terugkerende, op verbruik gebaseerde prijzen.

Ontvang een demo  

Hoe wij u helpen

Wij pakken elke situatie aan via onze vier-stappen methodologie.

1

Zakelijke beoordeling

Wij analyseren uw bedrijf, kansen en behoeften om onze oplossingen af te stemmen op uw behoeften. Dit omvat een strategische beoordeling, het delen van best practices en een strategisch plan en voorstel voor Billing en Business Intelligence.

2

Integreer facturering

Wij werken met u samen om de CloudBilling Billing oplossing te implementeren en te integreren met omliggende systemen. Het doel is om zo snel mogelijk te starten met real-time billing door multi-cloud, multi-vendor en multi-model inputs te integreren in de setup van het platform. Wij bieden continue ondersteuning om u te helpen optimaal gebruik te maken van onze oplossingen.

3

Krijg intelligentie

Verkrijg bruikbare inzichten en signalen over klanten, diensten, oplossingen en trends - gebaseerd op echte billing data die door het CloudBilling platform wordt gegenereerd. Deze inzichten worden verkregen door het inschakelen van de BI engine en Customer Portals en worden ook gedekt door onze doorlopende ondersteuning.

4

Versnel succes

Onze proactieve consultancy helpt u trends te signaleren, de verkoop te verbeteren, betere oplossingen te ontwikkelen en continu klantrelaties te verbeteren door middel van trend monitoring, rapportage en benchmarking.

"Met CloudBilling wordt 80% van onze handmatige facturatie werkzaamheden geëlimineerd."

Jamie Sinclair Transformatie Director - ANS Group
Met CloudBilling kan ANS nu automatisch gegenereerde facturen sturen die het public cloud verbruik in duidelijke componenten opsplitsen. Bovendien kan ANS de public cloud uitgaven van Azure en AWS combineren met hun eigen managed services. Met CloudBilling kan ANS flexibele en complexe managed services blijven aanbieden zonder zich zorgen te hoeven maken over de facturatie.

"Om alle verschillende verbruikscijfers van de publieke cloud en diensten van derden te kunnen zien en vervolgens volledig geautomatiseerd een flexibele managed service fee te kunnen toepassen, is een wereld van verschil ten opzichte van waar we waren."

"De implementatie van CloudBilling was eenvoudig."

Chris Rawlinson Commercieel Directeur - Xarios
Dankzij de goed gedocumenteerde API van CloudBilling kan Xarios gemakkelijk integreren met hun bestaande tools en andere software, met minimale investeringen en tijdrovende technische processen.

"Met een schaalbaar platform voor facturatie en BI helpt CloudBilling ons groeien"

Anoniem Director - Internationale MSP
We hebben een geautomatiseerd order-to-cash proces gecreëerd waarbij CloudBilling de spil is in het genereren van alle verbruik-gebaseerde facturen met de bijbehorende managed services. Daarnaast gebruiken we de CloudBilling BI-dataset om kostenbeheer rapporten en inzichten voor onze klanten te genereren, management rapporten te maken en sales & account management te helpen nieuwe kansen te identificeren.

"De persoonlijke benadering van CloudBilling is geweldig. We voelen ons echt meer dan een nummer"

Manfred van der Hart Financieel Directeur - Twinfield
Wanneer zich mogelijke problemen voordoen, communiceert CloudBilling hier proactief over en werkt hard om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dit geeft ons het gevoel meer te zijn dan een nummer voor CloudBilling.

Meer weten over onze aanpak?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak met een van onze experts. We komen graag met je in contact voor een kennismaking of advies. 

Ontvang een demo  
business customer support girl with a headset in an office