Onze methodologie

CloudBilling vereenvoudigt de uitdagingen waarmee jij als Managed Service Provider wordt geconfronteerd wanneer je meerdere diensten aanbiedt op verschillende cloudplatforms, allemaal met terugkerende en op gebruik gebaseerde prijzen.

Eenvoudig te integreren met je cloudproviders

cloud partners banner (2)
cloudbilling 8

Onze aanpak

Hoe we je helpen om complexe factureringsprocessen in slechts 4 stappen te vereenvoudigen.

 

Bedrijfsbeoordeling of bedrijfsevaluatie

We analyseren jouw bedrijf om een plan op maat te maken voor jouw behoeften op het gebied van facturatie en business intelligence, inclusief strategische aanbevelingen en best practices.

1

Naadloze integratie

Samen maken we het configureren van CloudBillingeenvoudig en zorgen we voor realtime billing van meerdere cloudomgevingen, leveranciers en modellen. Met onze voortdurende ondersteuning garanderen we een optimaal gebruik van onze oplossing.

2

Waardevolle inzichten ontsluiten of informatie vergaren

Ontdek inzichten uit echte billing data over klanten, services en oplossingen via onze Business Intelligence-engine en klantenportalen, ondersteund door support afdeling.

3

Succes versnellen

Onze proactieve consultancy stelt je in staat om trends te identificeren, sales te verbeteren, innoverende oplossingen te vinden en duurzame klantrelaties te onderhouden

4

Klaar om te beginnen?

Ontdek hoe 's werelds snelst groeiende Managed Service Providers CloudBilling gebruiken om hun financiële activiteiten efficiënt uit te voeren en inzichten en patronen uit hun billing data te halen.