Facturatie en data voor de cloud leiders van morgen

CloudBilling biedt krachtige billing software in combinatie met Business Intelligence voor de automatisering van complexe billing en uitgebreid cloud kostenbeheer. Stroomlijn uw financiële operatie en stimuleer commercieel succes met CloudBilling. 

Vraag een demo aan  
Visual_large

Automatiseer financiële operatie

De Billing oplossing van CloudBilling is een krachtige en flexibele SaaS-applicatie om complexe billingconstructies eenvoudig te automatiseren. CloudBilling vangt het totale billing proces en is daardoor zeer geschikt voor Managed Service Providers en bedrijven met een grote hoeveelheid factuurrelaties of veel aparte prijsafspraken.

Lees meer over Billing
business-brainstorming-graph-chart-report-data-concept

Spot kansen en uitzonderingen

CloudBilling BI is geïntegreerd in de CloudBilling Billing oplossing en ontsluit het potentieel van de betrouwbare billing data voor nauwkeurig kostenbeheer en het signaleren van commerciële kansen. Gebruik deze inzichten om grip te houden op de financiële operatie en laat uw bedrijf groeien gebaseerd op uw billing data. Bied uw klanten hetzelfde niveau van kostenbeheer met de bedrijfsklare Customer Portals van CloudBilling.
Lees meer over BI
adeolu-eletu-13086-unsplash-1

Ontdek onze Managed Services

Optimaliseer uw financiële operatie en verkort de doorlooptijd van uw maandelijkse facturatie nog verder door onze experts u te laten helpen met controles vooraf, reconcilliatie controles en preventieve correcties. Vertrouw op onze Managed Services om ervoor te zorgen dat uw billing proces altijd soepel en snel verloopt, elke keer weer. 
Read more about Managed Services
153287788_11

Onze klanten zijn de marktleiders van morgen

"Met CloudBilling wordt 80% van onze handmatige facturatie werkzaamheden geëlimineerd."

Jamie Sinclair Transformatie Director - ANS Group
Met CloudBilling kan ANS nu automatisch gegenereerde facturen sturen die het public cloud verbruik in duidelijke componenten opsplitsen. Bovendien kan ANS de public cloud uitgaven van Azure en AWS combineren met hun eigen managed services. Met CloudBilling kan ANS flexibele en complexe managed services blijven aanbieden zonder zich zorgen te hoeven maken over de facturatie.

"Om alle verschillende verbruikscijfers van de publieke cloud en diensten van derden te kunnen zien en vervolgens volledig geautomatiseerd een flexibele managed service fee te kunnen toepassen, is een wereld van verschil ten opzichte van waar we waren."

Belangrijkste voordelen

Werken met CloudBilling brengt veel voordelen met zich mee, voor u en uw klanten.

Meer weten?

Neem contact met ons op om een demo aan te vragen en ontdek hoe onze oplossingen uw financiële operaties kunnen optimaliseren en uw commerciële succes kunnen vergroten.
Ontvang een demo  
cta-quote-bg