BI met topklasse billing data

Vraag een demo aan  

Screenshot 2023-01-13 at 16.16.27

Business Intelligence (BI) heeft in de afgelopen jaren voortdurend terrein gewonnen. Maar benodigde data moet vaak uit verschillende tools in verschillende formaten worden gehaald. Toegang tot real-time data van hoge kwaliteit is daarom lastig te realiseren. CloudBilling biedt real-time billing data van hoge kwaliteit die de besluitvorming binnen uw organisatie onmiddellijk kan sturen.

Ontdek nieuwe kansen

Gebruik uw CloudBilling dataset om data te vergelijken tussen klanten om zo bruikbare inzichten over mogelijke churn te ontdekken, kansen voor up- en cross-sell te identificeren of uw klanten gedetailleerd inzicht te geven in hun cloud gebruik. Hoogwaardige, betrouwbare billing data is waardevol voor alle afdelingen. Hiermee kunt u uw bestaande bedrijf verbeteren en nieuwe waarde toevoegen door middel van strategische inzichten.

In detail: de waarde van billing data
background-board-chart-590041-1

Alle data in één platform

  • Eén dataset met data uit alle bronnen
  • Real-time synchronisatie van de data
  • 100% match met de factuur
  • Gemakkelijk schaalbaar
  • Basis voor Customer Portals
Lees meer over Customer Portals  
Financial paper charts and graphs on the table

"Met een schaalbaar platform voor facturatie en BI helpt CloudBilling ons groeien"

Anoniem Director - Internationale MSP
We hebben een geautomatiseerd order-to-cash proces gecreëerd waarbij CloudBilling de spil is in het genereren van alle verbruik-gebaseerde facturen met de bijbehorende managed services. Daarnaast gebruiken we de CloudBilling BI-dataset om kostenbeheer rapporten en inzichten voor onze klanten te genereren, management rapporten te maken en sales & account management te helpen nieuwe kansen te identificeren.

BI Oplossingen

CloudBilling biedt verschillende opties om het potentieel van uw facturatie data te ontsluiten. Ontdek deze opties hieronder en ontdek welke het beste past bij uw behoeften.

Geïntegreerde Rapporten

Rapporten op basis van uw facturatie data. Geïntegreerd binnen de CloudBilling Billing oplossing voor toegankelijke inzichten in uw cloud-uitgaven, facturatie resultaten, marges en omzetontwikkeling. CloudBilling levert standaard rapporten op basis van de meest gewilde inzichten voor de facturatie en het kostenbeheer van Microsoft Azure, AWS en andere diensten. Deze geïntegreerde rapporten zijn turnkey en vereisen geen implementatie. Aangepaste rapporten kunnen op verzoek worden toegevoegd aan de standaard rapporten om aan uw exacte behoeften te voldoen.

Aparte Dataset

Facturatie data genormaliseerd en geëxporteerd naar een SQL-database. Gebruik de SQL-database om facturatie data te integreren in uw bestaande datalake of datawarehouse (DWH) en ontwikkel aangepaste rapporten om de gegevens beschikbaar te maken buiten de CloudBilling Billing oplossing. Voeg facturatie data toe aan uw BI-strategie als het laatste stukje van de puzzel en krijg een compleet overzicht van uw order-to-cash proces, gebaseerd op altijd actuele informatie. 

Rapporten & Dataset

Combineer de geïntegreerde rapporten en de afzonderlijke dataset om BI-inzichten beschikbaar te hebben, zowel binnen CloudBilling als in de datalake of het datawarehouse (DWH). Gebruik het geïntegreerde rapport om grip te houden op uw financiële operaties, terwijl u de dataset gebruikt om de facturatie data in een bredere bedrijfscontext te interpreteren om uw strategische besluitvorming te voeden.

Scan - vergroot uw succes met data

Wilt u weten of onze hoogwaardige billing data uw organisatie kan helpen? Vul onze quick-scan in en ontdek hoe onze BI oplossing u kan helpen uw bedrijf en het succes van uw klanten te versnellen.
Ontvang een demo  
cta-quote-bg

Eenvoudige activatie

Het uitrollen van Billing Intelligence is eenvoudig. Lees meer over onze methodologie.

1

Integrate Billing

Integreer multi-cloud, multi-vendor en multi-model inputs, en start real-time billing.

2

Gain Intelligence

Uitrol van de BI rapporten en/of dataset. Verkrijg bruikbare inzichten over klanten, diensten, oplossingen en trends. Zowel standaard rapportages als maatwerk is mogelijk.

3

Accelerate Success

Versnel uw succes door de data te gebruiken om uw verkoop en diensten te verbeteren en nieuwe oplossingen te ontwikkelen.

Maak van je billing een groot succes!

Vraag een demo aan  
businesswoman-call-career-789822

Liever direct iemand spreken?

Merijn Schipper

Ben Rogers

Guus Bots